שיש צר חברוני, שמן זית בתול לטוב, שמן סויה סתם לטיגון
מניח ידיים ברוחב הכיור, בוהה במייבש כילים עתיק, תלוי, חבוט, מוסתר
לוקח בצל ענק, מפשיט בעדינות קומבניזון חום שקוף למחצה אך קודם
בהחלטיות קוטם את שני צידיו, כאילו סגר חשבון
חצי לימון טרי צהוב חתוך לשמונה מחכה, עד שהבצל ישחים
עם עגבניות שרי משוסעות לשניים, מוסף ומתבלבל במחבת
ביצים מתפצחות מעל ובאש נמוכה הופכות לאגם לבן עם שתי שמשות צהובות
סלט
פרוסות לחם קימל של ריח אדמה חרושה
מתיישב ובאיטיות מניח כוס תה, מחייך לזיתים מקומטים
אח
Monday, July 12, 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment